Прочитај ми чланак

ТЕРОР РЕЖИМА Проширује се кривична пријава БИА против Милана Думановића

0

Бивши оперативац Управе криминалистичке полиције и функционер покрета Ослобођење Милан Думановић позван је на саслушање у уторак поводом проширења кривичне пријаве коју је против њега поднела БИА, саопштио је покрет Ослобођење.

Printscreen

Ради се о кривичној пријави за кривично дело изазивање панике и нереда, јер је у емисији „Утисак недеље“ рекао да „СНС и БИА деле новац од дроге“, подсећају из овог покрета.

„Проширење пријаве против Милана Думановића од стране БИА односило се на још две емисије, од којих је једна потпуно погрешно цитирана. Друга изјава је везана за оно што говори и сам Вучић и председник одбора за правосуђе Владимир Ђукановић. Они говоре, такође, о повезаности врха државе са мафијом. Овде није проблем шта о БИА прича господин Думановић, већ је проблем шта високи државни функционери говоре. Да ово није кривична пријава, била би комична“, рекао је адвокат Божо Прелевић.

Милан Думановић је казао да се наставља „са притисцима на све оне људе који указују на злоупотребе и незаконитости“, али да га то не плаши.