Прочитај ми чланак

СВАЂА напредњака с Вождовца око смене Стефановића, а он их поставио! (ВИДЕО)

0

Погледајте како је на вождовачком одбору Српске напредне станке дошло до свађе око смењивања Небојше Стефановића, што је објавио портал Директно.

За Стефановићеву смену су гласали сви или скоро сви, као и у свакој диктаторској странци, али је сукоб настао међу онима који су до јуче гледали у доктора Нешу као бога и оних који су били екипа Андреја Вучића.

ВИДЕО: Директно.рс

Поједини су подсетили на то да Стефановићеву смену сада траже они које је лично Стефановић раније поставио на функције у вождовачком Општинском одбору.

На гласање о смени Стефановића позвао је члан вождовачког Одбора Горан Ускоковић.

„Сви месни, општински и гардски одбори су обавези да најкасније до 17. маја одрже седницу на којој ће се изјаснити ко од републичких, градских и локалних функционера није задовољио страначке критериијуме, односно навести имена оних који треба да буду смењени. Потребно је доставити записник са седница са прецизним податком и именима функционера. Записнике је потребно доставити у централу странке најкасније до 18. маја“, рекао је Ускоковић.

Након тога огласио се и још један вождовачки напредњак.

„Све ово што је Горан рекао ја апсолутно подржавам, само морате сви да знате , да је и Горан и Ивана Томић и руководство Општинског одбора Српске напредне странке инсталирао и поставио Небојша Стефановић. Сада Горан позива да се тај човек смени, а ми које је он сменио сада као треба да ћутимо. Људи, немојте да наседате на ове приче. Њих је поставио Небојша Стефановић, а нас је Небојша Стефановић сменио. Ми стављамо на гласање да се смени цело руководство Градског одбора на челу са Небојшом Стефановиће, и цело руководство Оштинског одбора Српске напредне странке“, поручио је овај члан СНС, а то је дочекано аплаузом.

Да подсетимо, локлани одбори СНС се већ данима изјашњавају о поверењу Стефановићу. После Врачара, Лесковца, Бујановца и Раковице, Вождовачки Одбор је само један у низу који је гласао за то да Стефановић буде смењен.

Против Стефановића је „устао“ и Горан Весић.