Прочитај ми чланак

Шваб: Вучићу, свака част! Ово је 4.индустријска револуција спремна за Србију ВИДЕО

0

Шта је 4. индустријска револуција коју Ана Брнабић "доводи" у Србију преко Светског економског форума Клауса Шваба? Погледајте овај видео и многе ствари ће вам бити јасније.

У њему се помињу „медицински импланти и други уређаји, који ће се уграђивати у ваше тело и сакупљаће све информације о вама.“

У исто време РТС преноси речи Клауса Шваба, који хвали Александра Вучића (наслов „Вучићу, свака част“) уз поруку: „Србија је на правом путу“.

Клаус Шваб, рођен је у Равенсбургу 1938. године и дете је Немачке Адолфа Хитлера, полицијског државног режима који се фокусирао на страх и насиље, испирање и контролу мозга, пропаганду и лажи, индустријализам и еугенику, дехуманизацију и визију“новог поретка“ који је требао трајати хиљадама година.

Чини се да је Клаус Шваб свој живот посветио измишљању ове ноћне море и покушавајући је претворити у стварност не само Немачке, већ и целог света.

Још горе, како његове властите речи све више потврђују, његова технократско-фашистичка визија такође је уврнута трансхуманистичка визија која ће спојити људе са машинама у „чудним мешавинама дигиталног и аналогног живота“ који ће наша тела заразити „паметном прашином“ и где ће нам полиција моћи читати мозак.

И, као што ћемо видети, он и његови саучесници користе кризу Цовид-19 како би заобишли демократску одговорност, заобишли опозицију, убрзали свој дневни ред и служили остатку човечанства против наше воље у ономе што се назива наметање „Великог ресета“.