Прочитај ми чланак

Сузе за говорницом, расправа испред сале – улаз на конференцију није био …

0

Током ванредне конференције за медије Наташе Јеремић, супруге председничког кандидата Вука Јеремића, испред сале одвијала се бурна расправа.

Док се Наташа Јеремић у сузама обраћала новинарима, испред штаба Вука Јеремића трајала је бурна расправа између представника штаба и новинара Студија Б, Информера и Српског телеграфа, јер им улаз на конференцију није био дозвољен, јавља Н1.

Press sluzba

 

„А како мислите физички да ме спречите? Ало бре, ово је слободна земља, отвори!!! Ово је конференција за новинаре, отвори!!!“, казао је Драган Ј. Вучићевић, главни уредник Информера.

У расправи с Вучићевићем, у једном тренутку, нашла се и председница УНС-а Љиљана Смајловић.

„Мени је у овом моменту прече да се са Наташом…“, казала је пред улазом Љиљана Смајловић.

„А прече ти је то? А није ти прече то што се забрањују новинарске слободе“, одговорио је Вучићевић.

„Зато што је она теже повређена него ти“, узвратила је она.

Из штаба Вука Јеремића кажу да троје новинара нису пустили јер, тврде, нису били уредно акредитовани. Акредитација није била потребна новинаркама које су конференцији присуствовале као подршка Наташи Јеремић, јавља Н1.

Подсетимо, потпредседник СНС-а Миленко Јованов је у понедељак рекао да супруга Вука Јеремића, Наташа, „управља целокупним нарко-тржиштем у Србији“. Председнички кандидат СНС и актуелни премијер Александар Вучић се јавно извинио грађанима и поручио да нико из СНС никада више неће увредити чланове нечије породице.

На ванредној конференцији за новинаре Наташа Јеремић је рекла да не прихвата извињење. Она је рекла и да се плаши шта ће се даље дешавати.

„Не мислим да ће на овоме стати, плашим се да ће ми неко подметнути дрогу. Не знам шта је следеће, искрено се плашим“, изјавила је Наташа Јеремић.