Прочитај ми чланак

СТУДЕНТСКА ШЕТЊА „ЈЕДАН ОД ПЕТ МИЛИОНА“ у суботу код Студентског града

0

Студентска шетња под слоганом „Један од пет милиона“ планирана је за суботу 6. април у 16.00. од Студентског града до зграде Владе Србије где ће се придружити протесту „Један од пет милиона“.

Како су саопштили организатори протеста „Један од пет милиона“ шетњи ће претходити концерт музичара и аутора песме са протеста „Барбара – тхе сингинг бот“, Севдахбабy, а окупљенима ће се обратити професор Оливер Тошковић.

„Млади не смеју бити терет овој држави, у којој за њих нема посла без партијске књижице. У којој се диплома стиче новцем, а не трудом и радом“, наводи се у саопштењу и додаје да „млади не смеју више бити они који након стицања дипломе чекају визу за иностранство, већ једина будућност Србије“.

Протестна шетња ће кренути од Студентске улице до улице Париских комуна одакле ће се преко Булевара Михајла Пупина упутити ка Бранковом мосту и даље наставити Бранковом улицом, преко Зеленог венца, Призренском улицом преко Теразија, па потом улицама Краља Милана и Кнеза Милоша где ће се придружити осталим учесницима протеста код зграде Владе.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!