Прочитај ми чланак

СТУДЕНТКИЊЕ: Вучић није смео да се састане са нама и одговори нам на питања

0

Представница студената из удружења „Један од пет милиона“ Валентина Рековић изјавила је како је вечерас председник Србије Александар Вучић показао да не сме да се сусретне са три студенткиње и одговори на њихова питања зато што се плаши да каже истину грађанима Србије.

Валентина Рековић је рекла новинарима да су она, Теа Вукадин и Николина Рековић, које су га чекале на три улаза у зграду Радио телевизије Србије, хтеле да му поставе 11 питања.

ФОТО: Србин.инфо

Вучича су, између осталог, хтеле да питају када ће посетити Александра Обрадовића да му исприча све о трговини оружјем и аферама оца министра унутрашњих послова Небојше Стефановића.

Хтеле су, како је рекла Валентина Рековић, да га питају када ће сменити министра финансија Синишу Малог који је преписао докторат и „Братислава Гашића зато што прогања неистомишљенике“.

„Када ћете рећи грађанима Србије зашто сте од Дедиња направили сигурну кућу за бивше палестинске обавештајце који су на међународним црним листама?

Када ћете избацити Јутку и Симоновића из Српске напредне странке зато што малтретирају и сексуално злостављају жене и зато што пале куће новинарима“, упитала је она.

Рековић је рекла да је једно од питања за Вучића било и када ће сменити заменика градоначелника Београда Горана Весића који уништава Београд и малтретира Београђане.

Студенткиње су са новинарима разговарале испред зграде РТС у време док је на програму била емисија „Уптник“ са председником Србије Александром Вучићем.