Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ за СРБИН ИНФО: Знам рецепт за рушење Вучићеве диктатуре

0

Победа у Мајданпеку Српске напредне странке је још један успех терора и притисака које режим спроводи по свим општинама у Србији. Ипак, ми у Чајетини знамо како се побеђује Вучић и то смо до сада радили на свим изборима.

Ово за „Србин инфо“ поручује Милан Стаматовић, који је за наш портал истакао да Савез за Србију мора да ослободи страха грађане, али и да пробуди апстиненте.

– Такође, морамо да их убедимо да смо ми људи који ће победити Вучића и од Србије направити уређену земљу у којој ће се питати народ, а не појединац, као што је то сада случај – рекао је Стаматовић.

Први човек општине Чајетина наглашава да су предуслови за пад Вучићевог режима увид у бирачке спискове, као и да се бирачки одбори и Републичка изборна комисија ослободе притисака режима.

– Можда све ово грађанима изгледа као неважно, али је од великог значаја, јер са садашњим изборним системом је готово немогуће срушити Вучићев режим, који контролише све – каже Стаматовић.

Наш саговорник поручује и да ће поново организовати омладински камп на Златибору, где ће српски и руски лиценцирани тренери и ветерани, нашу децу учити правим вредностима.

– Камп је наишао на одличан пријем у народу, све је било афирмативно, једино је засметао режиму. Велики вођа зна да смо га победили и да ћемо тај рецепт да пренесемо и у Савез за Србију – нагласио је Стаматовић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!