Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ: Долазим на протест испред Пинка, да бисмо ослободили Србију!

0

„ТВ Пинку треба одузети националну френквенцију јер нигде у свету таква талeвизија са таквим скарадним програмом не би била свима доступна, као што је код нас, рекао је председник Здраве Србије и Општине Чајетинa, Милан Стаматовић, гостујући у емисији „Интервју”, медијске куће „Центар”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић.

„Наравно да ћу у суботу 6.октобра бити испред те телевизије, да са пријатељима подржим протест који организује патриотски савез „Чувари Србије -1244”, као што сам својевремено подржао испред те медијске куће сличан протест Српског покрета Двери, додао је Стаматовић.

Председник општине Чајетина направио је паралелу између политичких и медијских слобода.

„Да би Србија била слободна потребно је да се ослободи медијски простор у Србији. Медији који шире разврат и неморал не би смели да имају националну фреквенцију, а власници таквих медија би морали да одговарају за своје поступке. Свакодневно постављам питање РЕМ-у и власнику ТВ Пинка: Ко је наручио убиство Оливера Ивановића? Ко је одлучио да се онакви погромашки спотови емитују на тој телевизији, после којих је Оливер мучки ликвидиран?

 

Комплетан интервју Милана Стаматовића у емисији „Интервју”, можете погледати у недељу 7. октобра, на Јутјуб каналу Центар.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!