Прочитај ми чланак

ШТА СЕ ДЕШАВА? Србија наручила више од 50 милиона,а ЕУ 1,8 милијарди вакцина!

0

Људи, шта ће нам оволико вакцина?!? Наручено је 15 милиона, једва потрошено 4 милиона. Граде се две фабрике за 30-40 милиона доза. Господо Ана Брнабић и Александре Вучићу, кога ћете вакцинисати толиким вакцинама и колико сте наших пара на то потрошили? П.с. провизије да не помињем.

Овако је Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, вера, нада, прокоментарисао медијске натписе, по којима ће Србија купити или произвести више од 50 милиона доза вакцине против коронавируса!
 
Додуше, Србија није изузетак. Комисија ЕУ објавила је да су потписали уговор са компанијом Фајзер о куповини невероватних 1,8 милијарди комада генетских вакцина за 2022. и 2023. годину! Планирају да нас редовно вакцинишу неколико пута годишње за све садашње и будуће варијанте вируса!
 

Горњи увод звучи као нешто што су „теоретичари завере“ говорили до пре само годину дана. Нажалост, данас је тај план постао стварност. Све ове информације рекла је Урсула вон дер Леиен, председница Комисије ЕУ, а пренела Дојче веле.

ЕУ је наредила запањујућих 1,8 милијарди вакцина за 2022. и 2023. годину.

Пре свега, да бисмо нешто појаснили, ЕУ има 445 милиона становника, укључујући и децу. Шта ће 1,8 милијарди вакцина за њих учинити тачно 4 пута више. Потписани уговор важи од следеће године, односно за 2022. и 2023. годину. И то је поред 2,3 милијарде које су већ наручили за 2021. годину, што је сада укупно преко 4 милијарде доза (!) Што ће нам дати толико вакцина ако је вакцина ефикасна и ако с њом завршимо пандемију. До сада нам је речено да се морамо вакцинисати да би се пандемија завршила и вратити се на старо. Сада вакцину купују годинама унапред. Кажу да планирају да нас вакцинишу за тзв „Варијанте“ или „сојеви“. Замислите изненађења.

Било би добро још једном подсетити да се британски сој појавио с почетком вакцинације у Британији. Или да се индијски сој појавио с почетком вакцинације у Индији. И што је најважније, баш јуче, Лик Монтињер, нобеловац који је открио вирус ХИВ-а, изјавио је да су вакцине те које стварају нове сојеве.

И даље можемо очекивати невероватан притисак на вакцинацију у наредним месецима и годинама. Све ово што смо до сада видели, позиви, пропаганда у медијима, плакати и налепнице по градовима, то је мачји кашаљ према ономе што следи. Ковид-пасоши су само почетак. Друштво ће све више напредовати у смеру да без редовних вакцинација нормалан живот више неће бити могућ.