Прочитај ми чланак

СРС: Шаровић одржао обећање и провео ноћ са Србима на барикадама у Јарињу

0

Заменик председника Српске радикалне странке, Немања Шаровић, провео је протеклу ноћ са Србима који на Јарињу спречавају изградњу интегрисаног граничног прелаза између централне Србије и АП Косова и Метохије.

У складу са одлуком Председничког колегијума СРС, највиши функционери СРС, као и радикали из Краљева, Рашке, Новог Пазара и других градова Србије, јуче су се придружили протестима Срба уз обећање ће са њима бити 24 сата дневно.

„За разлику од многих који дођу на 15 минута како би се сликали, одржали говор и нетрагом нестали, српски радикали су део народа и део протеста који се одржава на Јарињу. Као и увек до сада, одржали смо обећање и остали на барикадама 24 сата. Протест се наставља и надам се да председник Николић и премијер Дачић неће поново послати жандармерију на српски народ који мирно протестује“ изјавио је заменик председника СРС, Немања Шаровић.

На Јариње су данас у раним јутарњим часовима, у пратњи чланова СРС,  дошли чланови Председничког колегијума Вјерица Радета и Петар Јојић.