Прочитај ми чланак

СРС предала изборну листу ( Видео)

0

SRS Obraz NASI lista izbori

Српска радикална странка предала изборну листу за парламентарне изборе 16. марта. Први на листи  је др Војислав Шешељ а други  је заменик председника СРС-а Немања Шаровић.

Представници Српске радикалне странке (СРС) предали су изборну листу за парламентарне изборе, изразивши уверење да ће после 16. марта имати своје посланике у Скупштини Србије.

На листи „Српска радикална странка- др Војислав Шешељ“ су и представници Образа и СНП Наши, Младен Обрадовић и Иван Ивановић, док је први на листи заменик председника СРС-а Немања Шаровић.

После предаје листе Републичкој изборној комисији, Шаровић је изразио уверење да ће њихови кандидати ући у Скупштину Србије и представљати праву опозицију онима који су у последњих 14 година материјално, економски и морално уништили и опљачкали земљу.

SRS obraz nasi kutije

Шаровић је рекао и да ће се предизборна кампања темељити на разговору са народом и да ће радикали проћи Србију „уздуж и попреко“.

Позвао је патриотски оријентисане грађане да изађу на изборе и укажу поверење листи СРС-а, а не онима због којих су остали без посла, осиромашили…

Уз функционере СРС-а Зорана Красића и Наташу Јовановић предаји листе присуствовали су и Обрадовић и Ивановић.

 

( Танјуг)