Прочитај ми чланак

СРС: Нема разлике између СНС и ДС на Важдовцу

0

SRS

Српска радикална с транка предала је изборној комисији листу кандидата за одборнике у Градској општини Вождовац.

Српски радикали спремни су да озбиљно уђу у изборну трку у овој општини иако свесни да избори неће бити фер и коректни и да ће тренутна владајућа коалиција у току кампање, супротно закону, злоупотребљавати ресурсе и општинске и републичке власти.

Актуелна власт на Вождовцу показала је у претходном периоду да није спремна да ради у интересу грађана Вождовца и да нису испунили ниједно предизборно обећање из претходне кампање.

Власт на Вождовцу коју предводи Српска напредна власт облежена је низом злоупотреба новца грађана ове београдске општине и потпуног одсуства воље за решавање нагомиланих проблема грађана, чиме су показали да се не разликују од власти Демократске странке.

Српска радикална странка зна  који проблеми муче Вождовчане и спремни смо да те проблеме решавамо у интересу свих грађана Вождовца за разлику од напредњачке власти која је власт користила само за удомљавање својих страначких кадрова и решавање њихових личних проблема.

Одсуством српских радикала у локалном парламенту, као и у парламентима Града и Републике Србије грађани су ускраћени за многе информације о махинацијама и злоупотребама власти зато што у Србији тренутно и нема парламентарне опозиције.

Српска радикална странка очекује да ће грађани Вождовца препознати преваре садашње власти и да овај пут неће поверовати у лажна обећања и позивамо медије да у изборој кампањи обезбеде равноправне услове за све учеснике на изборима на Вождовцу.