Прочитај ми чланак

СРС: Напредњачкој самовољи у Младеновцу се мора стати на крај

0

srs mladenovac miljan damjanovic

У организацији Српске радикалне странке у Младеновцу је одржан протестни скуп усмерен против самовоље Привременог органа који предводи Српска напредна странка.

„Локални избори у Младеновцу су морали бити расписани јер је законски рок „владавине“ Привременог органа истекао, баш као што је истекао и рок трајања Вучићевом режиму“, истакао је председник српских радикала у Младеновцу, Јовица Стојковић.

„Над Србијом су се надвили црни облаци, облаци који симболишу напредњачки терор над сопственим народом. Једино решење јесу избори на свим нивоима и зато инсистирамо да се они одрже до краја ове године“, рекао је члан Централне отаџбинске управе Бојан Младеновић.

Bozidar Delic

„Неприметно се провлаче чињенице да нам затварају фабрике, оне пропале и не покушавају да покрену, уништавају привреду, смањују плате и пензије а премијер се жали како нека старлета има више медијског простора од њега“, рекао је члан Председничког колегијума, генерал Божидар Делић.

„Привремени орган у Младеновцу се понаша хистерично а одлуке које доносе су у супротности са законом. Уместо да распишу изборе, они остављају људе без посла, уручују им отказе а запошљавају своје „стручне“ кадрове. Сазрело је време да покупе своје прње а ми смо спремни да их поразимо на изборима, од локалних до републичких“, закључио је председник Окружног одбора, Миљан Дамјановић.

Miljan Damjanovic (1)

(Србин.инфо)