Прочитај ми чланак

Српски Образ: Турско безакоње — издајничко ћутање

0

taci-erdogan

Србски Образ најоштрије осуђује срамно ћутање званичника Србије поводом јучерашње изјаве председника турске владе, Реџепа Тајипа Ердогана, изговорене у Призрену: „Турска је Косово и Косово је Турска“!

Застрашујући степен издаје и небриге овдашњих властодржаца за судбину сопственог народа и државе, допринео је да сваки геополитички грабљивац и лешинар данас даје себи за право да својата и отрже део по део србске отачаствене баштине.

Ердоганова изјава „Косово је Турска“, у сред Душановог царског града, није тек пуки безобразлук; она је славодобитни израз свеопштег насртаја на Србију и Србство, који Турци, уз помоћ евроатлантских господара и њихових овдашњих слугу, већ годинама спроводе — од активног учешћа у НАТО агресији, преко поробљавања музиком и ТВ серијама, па до признавања и присвајања Тачијеве разбојничке „државе“ на Косову и Метохији.

У години када би наша држава требало да слави стогодишњицу завршетка Првог балканског рата и коначно ослобођење Србства од петовековног турског ропства, крајњи је тренутак да се као народ освестимо и да испунимо завет Светог Петра Цетињског: „Моли се Богу, држи се Русије!“