Прочитај ми чланак

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ СЕ БУДЕ: Скупови подршке Русији против нацизма

0

rusija rig

Подржавајући борбу православне Русије против нацизма у Украјини, Српска листа организоваће сутра, у понедељак, 3. марта, скуп подршке великом братском руском народу. Позивамо српске патриоте из Берана и са севера Црне Горе да дају подршку Владимиру Владимировичу Путину и руководству Руске федерације, на главном градском тргу у Беранама, у 17 сати.

Српска листа у потуности разумије намјеру званичне Москве да помогне руском и украјинском народу који страдају од оних који су промотери нацистичке политике из другог светског рата. Не уздамо се у број, уздамо се сој који ће рећи да Срби из Црне Горе стоје уз мајку Русију, а не уз НАТО пакт и не уз Европску унију.

Српски интегралисти, покрет ,,Двери“ одржаће у 17 сати митинг подршке Русији у Београду, Српски народни покрет ,,Избор је наш“ у Бањалуци, такође у 17 часова, када и Српска листа у Беранама.

Сутра, у понедељак 3.3.2014. у 17 часова на Тргу Крајине у Бањалуци СНП Избор је Наш ће организовати скуп подршке руском народу и руској држави у борби против нацизма у Украјини.

СНП Избор је Наш позива све српске патриоте и антифашисте да се окупимо сутра на Тргу Крајине.

Одлука руског предсједника Владимира Путина да оружјем заштити руски и украјински народ на Криму није „обична“ национална ствар Русије и Украјине, већ наставак општечовјечанске борбе против највећег зла 20.вијека – нацизма.

Украјински покрет „Слобода“ и његов лидер Олег Тјагнибок су настављачи нацистичке политике украјинских националиста из Другог свјетског рата. Њихова срамна улога у прогањању руског народа – партизанских антифашиста и Јевреја – довољан је разлог да сваки нормалан човек на свијету – било на Истоку или на Западу – устане против НАТО пуча у Кијеву.

У великој борби добра и зла у свијету, СНП Избор је Наш као и сви српски родољуби, знају своје мјесто. Зато поново позивамо све српске патриоте и антифашисте да, без обзира на политичке и страначке разлике, буду на Тргу Крајине у Бањалуци , сутра у 17 часова.
Живјела Русија!

У Београду ће се такође одржати скуп подршке. Више прочитајте ОВДЕ.

Живио слободарски руски народ!

(Српска листа, еБрчко)