Прочитај ми чланак

СРПСКА ОМЛАДИНА ВУЧИЋУ: Одбрани Србе на Косову и Метохији или се саморганизујемо!

0

Немања Петровић, један од организатора патриотског протестног концерта и протестне шетње „Нема повлачења, нема предаје”, као и протестног скупа испред Скупштине Србије, „НАТО дахије, марш из Србије”, је у име патриотске омладине у Србији, која је покренула ове патриотске манифестације, издао саопштење за јавност у којем је јасно поручено српским властима, на челу са Александром Вучићем, да све учине како би од албанског зулума одбранили Србе на Космету. У супротном, српска омладина ће, како каже, морати да се самоорганизује и крене да брани угрожени српски народ на југу наше државе.

У прогласу се јасно још и истиче:

Фото: Србин.инфо/НеЗла

„Захтевамо од власти Републике Србије да заштите наш народ на Косову и Метохији.

Уколико то не ураде сматраћемо хапшење Марка Ђурића представом у циљу застрашивања српског народа и лакше предаје Косова и Метохије у руке шиптарских терориста. Уколико се настави са оваквим ставовима и неделовањем нашег државног руководства позваћемо народ не само на улицу већ и на Косово и Метохију јер нашем народу неопходна заштита своје државе.

Уколико немамо државу имамо обавезу, не само историјску и моралну већ суштинску да заштитимо животе Срба у нашој јужној покрајини. Уколико власт реши да учини нешто конкретно ми ћемо бити ту да се одазовемо али нећемо бити неми посматрачи представе коју играју Хашим Тачи, Александар Вучић и међународна заједница.

 

 Зато позивамо целокупан народ на спремност, а пре свега нашу војску и полицију. Ми не желимо рат али уколико буде потребно морамо устати у одбрану српског живља на Косову и Метохији.

Јер када је у питању Косово и Метохија – НЕМА ПОВЛАЧЕЊА,НЕМА ПРЕДАЈЕ!!!”