Прочитај ми чланак

СРБСКИ ОБРАЗ: Велика победа православног словенства

0

sv-Evroazijska-unija

Србски Образ поздравља одлуку Владе Украјине да одустане од припреме споразума о придруживању са Европском унијом, чиме је послата веома важна и охрабрујућа порука и нама Србима.

Оваквом одлуком званичног Кијева, донетом у циљу „обезбеђивања националне безбедности“ и „јачања економских односа са Русијом“, задат је тежак ударац евроатлантским завојевачима, који су намеравали да другу по величини словенску и православну земљу злоупотребе као кључно противруско упориште НАТО-а и истовремено као јефтин извор сировина за своју посусталу привреду.

Подсећамо  да је, пре само два месеца, Јерменија решила да, уместо Европској унији, приступи Царинском савезу Русије, Белорусије и Казахстана, након чега је уследио договор са Русијом о успостављању заједничке Противваздушне одбране. Том приликом је истакнуто да одсуство заједничке границе не представља препреку, већ управо подстицај за осмишљавање и продубљивање сарадње. То је чињеница од огромне важности за Србију, у којој, према најновијим истраживањима, преко 2/3 грађана подржава савез са Русијом.

Сада постаје све јасније да будућност православних народа, укључујући и србски, лежи у међусобној сарадњи и савезништву, а не у слепом и беспоговорном испуњавању налога НАТО-а и његових ЕУ-сателита, чији је прави циљ уништење свих који се противе наметању светског антихришћанског тоталитаризма.

– See more at: http://www.obraz.rs/velika-pobeda-pravoslavnog-slovenstva/#sthash.E2cjelJk.dpuf