Прочитај ми чланак

СРБСКИ ОБРАЗ: Мучка освета исламско-западне коалиције

0

Logo-16-beli-kvadrat-obraz

Србски Образ изражава најдубље саучешће братском руском народу и државном и духовном руководству Русије поводом најновијих терористичких напада у Волгограду.

Нема никакве сумње да су напади осмишљени и изведени са циљем подривања одбрамбене способности Русије и безбедности њених грађана, али и са намером изазивања панике међу становништвом и неповерења у руководеће способности руског државног врха.

Убеђени смо да налогодавце ових стравичних злочина не треба тражити само међу исламским терористима, већ и међу њиховим антихришћанским западним покровитељима, жељним освете због блиставих успеха руске дипломатије у случајевима одбеглог обавештајца Едварда Сноудена, грађанског рата у Сирији, иранске нуклеарне кризе и покушаја прозападног преврата у Украјини.

У овим нимало лаким тренуцима, Русији — као и Србији — изнад свега је потребно јединство и чврстина. Вековно искуство нас учи да смо најтеже тренутке своје историје успевали да пребродимо управо онда када смо изворе јединства и чврстине тражили и проналазили у духовним и националним вредностима наших Светих Предака.

Молећи се Богу за покој душа невино страдалих и надајући се праведној казни за злочинце, чврсто верујемо да ће потпуни повратак руског народа на пут православне државотворности бити најбољи одговор свима који покушавају да сломе дух Свете Русије.

Информативна служба Србског Образа
065 800-2131, 064 876-3040

(obraz.rs)