Прочитај ми чланак

Србија се хитно мора прикључити ОДКБ-у

0

odkb12

Српска радикална странка позива представнике режима да одмах затраже прикључење Србије Организацији Уговора о колективној безбедности (ОДКБ), војном савезу који данас окупља Русију, Белорусију, Јерменију, Казахстан, Киргизију и Таџикистан са циљем заједничке одбране и пружања војне помоћи у случају агресије на неку од чланица.

Јучерашња изјава директора Војнобезбедносне агенције (ВБА) Петра Цветковића да стране обавештајне службе неких земаља покушавају да утичу на нашу спољну политику ради промене става о војној неутралности и сврставања на једну страну је опасна и забрињавајућа.

ODKB

Директор ВБА није навео две кључне ствари: које су то стране земље и на кога конкретно покушавају да утичу, истичу српски радикали и додају да постоји основана сумња да су то велике западне силе и да је њихова намера да се Србија прикључи НАТО-у, што никада не сме да се догоди.

Једини начин да се Србија одупре таквим насртајима и да никоме никада не падне на памет да нас гура у окриље те злочиначке организације је придруживање ОДКБ-у, закључују радикали.

 

Србин.инфо