Прочитај ми чланак

„Срби, не бојте се Вучића, заузмите Београд и падају издајници“

0

Срби, нема разлога да се бојите Вучића. На крају крајева, он није ваш вођа - ваши (колонијални) лидери су у Вашингтону, Лондону и Бриселу. Вучић је марионета и одбојни глупан. Он нема таленат ни као политичар ни као човек. Укратко, Вучић је без вредности - каже у серији Фејсбук објава посвећених Србима, угледни британски политички аналитичар грчког порекла, Маркус Пападопулос.

Маркус Пападопулос, оснивач и уредник двомесечног часописа „Политицс Фирст“, познат је по свом директном приступу политичким проблемима.

© Фото : Инстаграм/будућност србије

Углавном заокупљен дешавањима на Балкану и југоисточној Европи, Пападопулос, без длаке на језику, раскринкава политичке елите које су се ставиле у колонијалну службу западних земаља.

– Срби, као и Вучић, Брнабић је само марионета. И, такође, попут Вучића, Брнабић је потпуно лишена и интелигенције и талента и одвратно је биће. Реч „монструозност“ не може ни приближно описати Брнабић – каже Пападопулос.

Пападопулос има и поруку за српски народ како да стекне слободу:

– Срби, ваш колонијални статус је крхак, иако постоји већ више од 20 година. Заузимањем контроле над улицама у Београду и другим градовима Србије, слобода би дошла у Србију. Тада би издајници пали у руке људи – сматра Пападопулос.

Подсетимо, Пападопулос је за наш портал, у септембру, изјавио да Вашингтонски споразум, који је потписао Александар Вучић, користи америчким спољнополитичким циљевима, израелским спољнополитичким циљевима, пројекту Велике Албаније и банковним рачунима издајничке српске елите.

– Вучић је пука марионета, као и сва српска елита! Ради оно што му заповедају западни господари, посебно Американци и Британци. Дакле, Вучић уопште нема никакав значај за вођење Србије – исто важи и за Ану Брнабић, која је, попут Вучића, ученица Тонија Блера. Запад међу низом српских издајника којима располаже бира кога жели да води Србију у његово име – рекао је Пападопулос за Директно.рс.