Прочитај ми чланак

СПС кадар са КиМ из буџета прима око 180.000 дин месечно за НЕШТО

0

Слободан Милошевић поново је постављен на положај директора Управе за утврђивање способности бродова за пловидбу у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, на пет година. Он за обављање ове функције месечно прима плату од 173.506 динара.

Милошевић је члан ГО Социјалистичке партије Србије и дугогодишњи директор Управе за утврђивање способности бродова за пловидбу, која се готово није ни помињала у јавности, а ову ће функцију због поновног именовања наставити да обавља од 9. марта 2022. године.

Он на овој функцији, како се може видети на сајту Агенције за спречавање корупције, прима плату од чак 173.506 динара, а на месту директора ове Управе је још од 7. јула 2011. године.

Слободан Милошевић ФОТО: Управа за утврђивање способности бродова за пловидбу

 

 

Како се још може видети на сајту Агенције, Милошевић има и неколико некретнина: двоипособан стан од 76m2, који је стекао продајом породичне куће на Косову и Метохији, две гарсоњере – једну од 36 m2, која је у процесу легализације и другу од 38 m2 коју је наследио. Милошевић такође поседује двоипособну викендицу од 86 m2 и 10 ари плаца.

Он, такође, има и деонице у Акционарском друштву Прогрес, које се бави спољнотрговинским и унутрашњим прометом, финансијским посредовањем и консалтингом.