Прочитај ми чланак

ШОУ Абрамовић: Павић, Љепојевић и Несторовић раде за ЦИА, а шеф је Млађа Ђорђевић!

0

Професор Велимир Абрамовић отворено је напао не само Млађана Ђорђевића, већ и Синишу Љепојевића, Александра Павића, Бранка Павловића и др Бранимира Несторовића да су сарадници америчке обавештајне службе, успевши некако све да их увеже у једно - "руско одељење ЦИА". Тим поводом је реаговао лидер покрета Ослобођење.

– “Ми имамо овде на јавној сцени углавном агенте. Ево Млађа Ђорђевић, он је чист агент и то агент ЦИА руског одељења који има добре везе у Русији. И шта је он сад урадио, он је сада узео Синишу Љепојевића, који је енглеско одељење руске службе, зато је радио у Лондону, брат му је био професор на Оксфорду… то је један озбиљан човек, и све је јасно.

Али, ко је шеф Љепојевићу, ко је шеф Бранимиру Несторовићу, ко је шеф Александру Павићу, ко је шеф Бранку Павловићу” запитао се проф. Абрамовић и одмах дао одговор:

– “Млађа Ђорђевић! Све их је он сад скупио у тај ‘српски савет’ и нема више сад да прича ко како ‘оће! О томе се ради!“, изнео је Абрамовић.

Млађан Ђорђевић је у својој објави на Твитеру саркастично реаговао на ове тврдње Абрамовића и том приликом „разоткрио још једног од агената који ради за њега и ЦИА“.

– Разоткривен сам. Куд ћу и шта ћу сад? Заборавио уважени проф. Абрамовић да помене да сам шеф и замлати из Чипуљића, и изузетно сам задовољан његовим радом за ЦИУ и мене на разбијању Србије.“, написао је иронично Ђорђевић.