Прочитај ми чланак

Софтвер који у бројању гласова „греши у корист Бајдена“ писан у Србији! (ФОТО)

0

Званичници у Мичигену су признали да је грешком уписано 6000 Трампових гласова Бајдену, због "софтверске грешке". Исти софтвер је повезан и са "грешкама" у Џорџији.

Као што упорно говорим, Доналд Трамп је убедљиво победио на изборима у Америци, са историјском подршком. Најавио сам да ће покушати да га покраду и сруше, али да Трамп остаје председник САД.

Фирма која је радила гласачке уређаје који су „грешком“ уписали Трампове гласове Бајдену је канадска компанија Dominion Voting Systems, а софтвер се зове Доминион.
 
Фирма је део глобалистичке мреже. Лобиста те компаније је помоћник Ненси Пелоси, лидера демократа у Конгресу. Са фирмом је повезана и Фондација Клинтон. Софтвер за гласачке машине је писан у СРБИЈИ, што је потврдио и заступник представништва Dominion Voting Systems у Србији Бојан Ђорђевић. Само уместо одбране на Твитеру, боље му је да спреми доказе за суд, и да се потруди да преживи јер је незгод сведок својим шефовима.
 
Од 2005. године поменута фирма има представништво у Београду, и део је спровођења глобалистичке агенде. Какав су софтвер написали „стручњаци“ из београдске канцеларије Доминиона најбоље показује чињеница да је у употреби у свим тзв. свинг државама, Мичигену, Винсконстну, Минесоти, Аризони, Пенсилванији, Џорџији, Невади. Тако је њихов софтвер сабрао гласове у Винсконстну, те је тако 49000 гласало за републиканског кандидата за Конгрес, али није за Трампа, 64000 је гласало за Бајдена али није за кандидата демократа за Конгрес, а 14952 бирача су само гласали за председника а не и за Конгрес.
 
 
Иначе, софтвер Доминиона је три пута одбијан у Тексасу, где је државна комисија навела да систем има велике безбедоносни проблеме. Слушаћемо о овој фирми и њеном представништву у Београду још. 
 
Да Доналд Трамп јако добро зна о чему говори када прича о изборној крађи и манама изборног система у САД, потврђује и његов твит из 2012. године, када је рекао да је електорски систем катастрофа за демократију. Такође, у наредби председника од 12. септембра 2018. о санкцијама за страно мешање у америчке изборе, предвиђени су садашњи догађаји. 
 
 
„Ја, ДОНАЛД Ј. ТРАМП, председник Сједињених Америчких Држава, откривам да способност особа које се налазе, у целини или у значајном делу ван Сједињених Држава, да се умешају или поткопају поверење јавности у изборе у Сједињеним Државама, укључујући и путем неовлашћених приступа изборној и предизборној инфраструктури или прикривена дистрибуција пропаганде и дезинформација представља, необичну и ванредну претњу националној безбедности и спољној политици Сједињених Држава.
 
 
Иако није било доказа да је страна сила променила исход или пребројавање гласова на било којим изборима у Сједињеним Државама, стране силе су историјски покушавале да искористе амерички слободни и отворени политички систем.“