Прочитај ми чланак

СНС „пукао“ у Прокупљу: Моле пензионере да дођу на митинг

0

Током читавог дана, пензионери на територији града Прокупља добијали су телефонске позиве да у понедељак дођу у Спортску халу "Др Зоран Ђинђић" где ће се од 14.30 часова обратити Александар Вучић.

– Било је око 14 сати, са супругм сам био у набавку када ми је звонио мобилни телефон. Видим непознат број, па сам се изненадио. Неки женски глас ми се представио да зове у име СНС и питала ме је да ли ћу сутра моћи у 14.30 часова да дођем у халу и присуствујем митингу. Тада сма и чуо да Александар Вучић долази – каже К.Б. пензионер из Прокупља.

Он додаје да му се и пријатељица „похвалила“ да је током дана примила исти позив.

– Ја сам се лепо захвалио на позиву и рекао да вероватно нећу моћи, јер су ем звали касно, заказао сам нешто и имам обавеза – прича К.Б.

Он додаје да му није јасно одакле им сви ти подаци, односно његов број мобилног телефона, одакле знају да је он пензионер, скоро три године и ко уопште даје те податке.

– То је класична злоупотреба. Немам наравно намеру да идем, нити би ми то пало на памет. Само ме интересује како зову баш мене, који ничим никада нисам показао своје политичко опредељење. Изгледа да су баш очајни – закључује наш саговорник.

На локалној телевизији је дан раније најављено да ће у понедељак 11. децембра у Спортској хали „Др Зоран Ђинђић“ у Прокупљу, која иначе нема употребну дозволу, да се одржи „величанствен скуп“ на којем ће говорити председник Србије Александар Вучић.