Прочитај ми чланак

СНП НАШИ: СПС ће бити забрањен због подршке бриселском споразуму

0

snp-nasi

Српски народни покрет НАШИ поручује и Ивици Дачићу и свим члановима председништва СПС, да ће због подршке бриселском споразуму који под тачком 14. недвосмислено дефинише прихватање „независног Косова“ као државе од стране Србије, одмах по враћању државе у уставне оквире Социјалистичка партија Србије бити забрањена, а сви одговорни приведени правди.

„Обе стране се обавезују да неће ометати једна другу на путу европских интеграција и да неће подстрекивати друге да то чине“, гласи текст тачке 14. споразума који је парафирао Ивица Дачић у Бриселу.

СНП НАШИ су апеловали и на тужилаштво и Уставни суд Србије да одоле притисцима и свој посао обављају професионално, а не у саучесништву, те да покрену у складу са својом законском обавезом адекватне процесе против одговорних, како у случају одговорних у Влади Србије, тако и у 
случају Демократске странке, других политичких странака и невладиних организација које подржавају противуставни и велеиздајнички акт бриселског споразума.

СНП НАШИ упозоравају јавност да ће се Србија веома брзо суочити са свим негативним последицама и ефектима овог споразума по животе Срба на Космету, као и по позицију Србије у међународној заједници по питању Космета, али и других сфера као што је привредна и економска сфера, јер ће уследити нова признања Косова, захлађење односа са пријатељским земљама, као и негативна кампања о Србији и нови незамисливи услови марионетама у српској власти.

*ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ*