Прочитај ми чланак

СНП Наши: Алексдандар Вучић гура Србију у грађански рат!

0

aleksandar-vucic-ruke

Председник Српског народног покрета Наши Иван Ивановић објавио је на свом Фејсбук налогу да су код Техничке школе у Косовској Митровици Срби нападнути од стране Еулекса. По речима Ивановића, Еулекс је напао Србе борбеним возилима и са пушкама на готовс. Ивановић је оценио да вицепремијер Александар Вучић свесно уводи Србију у грађански рат.

Истовремено, Александар Вучић је затражио је од међународне заједнице да дозволи да Србије интервенише након инцидента у Косовској Митровици.

Он тражи да српска полиција интервенише на 45 минута како би средила ситуацију после напада који се догодио на бирачком месту у школи „Свети Сава“ и за који оптужује екстремне десничаре. Одговора, за сада, нема.

Медији јављају да су српски екстртемисти полупали су гласачке кутије у техничкој, медицинској и школи „Свети Сава“, јер су Срби у вечерњим часовима кренули на гласање у великом броју. Са друге стране, припадници покрета СНП Наши од преподневних часова упозоравају да ће се одиграти напади на бирачка места у Косовској Митровици и да ће их извести плаћеници Александра Вучића, кријући се иза обележја српских националистичких покрета.

(Прва Србија)