Прочитај ми чланак

СНП “1389“: Ухапсити Ђиласа и Чеду

0

СНП 1389 лепила је јуче у појединим општинама у Београду, већим градовима централне Србије и северу Косова плакате са ликовима Мирослава Мишковића, Драгана Ђиласа и Чедомира Јовановића као подршка актуелној борби државних органа против корупције.

 

Текст плаката који гласи: „Ако сада Србија стане…“ је уствари цитат бившег председника Демократске странке која је највише одговорна за пљачку државе, пише у саопштењу СНП 1389.

 

„Сада имамо шансу да задамо завршни ударац онима који су свих претходних дванаест и више година радили на уништењу наше економије, привреде, судства, тиме и живота државе и народа.

Поздрављамо одлуку надлежних државних органа о притварању Мирослава Мишковића, али упозоравамо да то није довољно. Мишковић означава само једну страну медаље, купца политичке моћи, док су људи који су му исту продавали још увек на слободи и активно се баве политиком. Позивамо српске правосудне институције система да излече државу од болести корупције и покажу појединцима да више никада неће моћи да буду изнад државе и закона“, истичу у СНП 1389.

(Прес)