Прочитај ми чланак

СЛУЖБА ЈЕ СЛУЖБА Бошко на мети Вучићевих џокера: Он је антиевропљанин

0

За кратко време, лидера Двери напали су Драган Шутановац, Балша Божовић, Горан Јешић, Кена, а сада се огласила и Александра Јерков.

Потпредседница Демократске странке Александра Јерков реаговала је изјаву Бошка Обрадовића да „бивше руководство ДС сваки дан забија клипове у точкове“.


Демократска странка неће дозволити да председник неког другог покрета дисциплинује чланове ДС, тумачи њене одлуке, дели пацке онима који не дају изјаве које су му по вољи и унижава све оно сто Демократска странка јесте и што одувек је била, изјавила је потпредседница ДС Александра Јерков.

Она је тако реаговала на изјаву Бошка Обрадовића за Н1 да „бивше руководство ДС сваки дан забија клипове у точкове“, а поводом разлика по питању бојкота и конфузије међу добрим делом бирача по питању вредности које опозиција окупљена у СзС нуди, на шта је у истој емисији указао Драган Шутановац.

Нећемо дозволити да нам се намећу вредности и култура других странака, поготово антиевропских попут Двери, узвраћа Јерков на изјаву Обрадовића, коју види као наставак кампање против појединаца у Демократској странци.

Јерков каже и да Демократска странка неце ћутати на такво наметање атмосфере поделе на издајнике и правоверне, јер то само користи власти Александра Вучића.

Изјаве попут поменуте Бошка Обрадовића за њу су напад на све чланове ДС, али пре свега – на вредност неговања демократске дискусије и допуштање другацијег мислиења, која је увек била елементарни део културе и вредносног система Демократске странке.

Демократе ће, поручује Јерков, наставити да говоре оно сто мисле, то је, каже, одувек тако било, тако ће и остати и „ту никакве увреде и клевете неће помоћи никоме ко у томе покушава да их спреци, ма ко то био.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!