Прочитај ми чланак

Слободна Србија: Стоп геј паради на 100 година!

0

САОПШТЕЊЕ Србског покрета Слободна Србија:
СТОП РУШЕЊУ на 100 СТОП КРВОПРОЛИЋУ на 100 СТОП ГЕЈ ПАРАДИ НА 100 ГОДИНА

 Саопштење Србског покрета Слободна Србија поводом најављене геј параде под називом „Belgrade pride parade“, Захтев за ЗАБРАНУ ОДРЖАВАЊА ЛГБТ ПАРАДА на 100 ГОДИНА и отворено писмо институцијама, органима Републике Србије, организацијама и јавним личностима.

 У вези са најавом органзатора оржавања геј параде под називом „Belgrade pride parade“ за 6. октобар 2012. у Београду и најаве „заузимања града на 8 дана“ од стране ЛГБТ популације, Србски покрет Слободна Србија издаје следеће саопштење:

Србски покрет Слободна Србија најоштрије се противи одржавању геј параде у граду Београду и на територији целе Републике Србије. Одржавање исте сматра против-Уставним и против-законитим делом, угрожавањем здравља и безбедности грађана, вређањем јавног морала и традиционалних вредности и у супротности је са већинском вољом грађана Србије и ставом СПЦ, као и догмама и ставовима осталих верских конфесија у Републици Србији.

Свесни да најављена геј парада под називом „Belgrade pride parade“ никако не представља никакву борбу за људска права нити је форма демократског протеста већ против-Уставни и против-законити акт, јавна увреда моралних, верских, националних и културолошких вредности и осећаја грађана, угоржавање здравља и безбедности грађана и имовине, агресивно јавно промовисање хомосексуализма и транвеститизма пред малолетним особама, а такође и представља увод у много већу разградњу србског друштва даљим захтевима за увођење закона који би легализовали истополне бракове, и предавање деце геј и лезбо активистима на усвојење, Србски покрет Слободна Србија позива Председника Републике Србије, министра Унутрашњих послова и припаднике државне власти и институција да не дозволе одржавање геј параде у граду Београду у складу са мишљењем већинске популације грађана Србије, Уставом и Законима Републике Србије.

Србски покрет Слободна Србија позива МУП Србије, да у складу са чл.54. Устава Републике Србије, чл.2.ст.2. Закона о јавном реду и миру, чл.2.ст.2. и чл.11.ст.1 Закона о окупљању грађана, не дозволи одржавање најављене геј параде у Београду.

Србски покрет Слободна Србија захтева од Уставног суда Србије да донесе акт о ЗАБРАНУ ОДРЖАВАЊА ЛГБТ ПАРАДА на 100 ГОДИНА у Републици Србији.

 Србски покрет Слободна Србија захтева од Државног тужиоца да отвори истрагу и подигне оптужницу против НН лица, организатора геј параде под називом „Belgrade pride parade“, због Удруживања ради криминалне делатности, а у складу са организовањем одређене ЛГБТ групације у вршењу кривичних дела а по:

„VAŽNO! Poziv na primenu nove strategije za borbu protiv društvene homofobije“
( ВЕЗА<http://www.queeriacentar.org/index.php?view=entry&year=2012&month=07&day=01&id=12%3Atest&option=com_lyftenbloggie&Itemid=18> ка тексту упутства)
којим се организује лажно клеветање и измишљеним клеветама дискредитовање СВИХ грађана Србије који се не слажу са јавним промовисањем педерастије.

 

Захтевамо од надлежних државних органа да идентификују све остале саучеснике, и правна и приватна лица, у кривичном делу Удруживање ради дискриминације и противуставном деловању подривања државног поретка и система вредности поводом организовања противуставне манифестације „Belgrade pride parade“, као и да се утврде све тачке Устава и Закона до чијег кршења је дошло и по којима починиоци морају кривично одговарати и да према Кривичном законику Републике Србије сви буду најоштрије кажњени, као и да процеси забране поменутих организација буду спроведени у хитном поступку.

Србски покрет Слободна Србија позива представнике свих верских конфесија у Републици Србији да јавно осуде одржавање најављене геј параде чији ставови које организатор и учесници агресивно пропагирају су у супротности са верским догмама и ставовима свих верских конфесија и вређају верске и моралне осећаје свих верника, позову челнике и институције Републике Србије да не дозволе одржавање најављене „манифестације“, захтевају ЗАБРАНУ ОДРЖАВАЊА ЛГБТ ПАРАДА на 100 ГОДИНА на територији Републике Србије.

Србски покрет Слободна Србија позива све родољубиве оргнизације, удружења, странке, јавне личности и Културне раднике да јавно стану у одбрану Устава и закона Републике Србије; културних, моралних и традиционалних вредности грађана и Републике Србије; моралних и верских осећаја Републике Србије; и јавно позову градске институције и надлежне органе да не дозволе одржавање геј параде под називом „Belgrade pride parade“ и захтевајуЗАБРАНУ ОДРЖАВАЊА ЛГБТ ПАРАДА на 100 ГОДИНА на територији Републике Србије.

Србски покрет Слободна Србија се искрено нада ће позвани државни органи и институције Републике Србије препознати све наведене негативне аспекте и опасности одржавања геј параде под називом „Belgrade pride parade“ и да неће дозволити одржавање наведене манифестације, као и да ће Уставни суд републике Србије препознати повреде Устава и закона одржавањем ове и сличних „манифестација“ и донети законски акт о ЗАБРАНИ ОДРЖАВАЊА ЛГБТ ПАРАДА на 100 ГОДИНА на територији Републике Србије, чиме ће Србија поред поштовања Устава и закона као и већинске воље грађана добити и 100 година мира без „рушења“ и братског крвопролића који редовно „прате“ догађаје овог типа.

У супротном чланови Србског покрета Слободна Србија, као грађани Републике Србије, ће у складу са правима која нам гарантује Устав Републике Србије, али и Члан 18. Закона о забрани дискриминације Републике Србије, искористити своје „право да поступимо сходно својим уверењима“ и позваћемо грађане Србије да законом дозвољеним средствима изборимо своја грађанска права, заштитимо наше породице, морал, Устав и законе Републике Србије и спречимо одржавање најављене Параде СРАМА у Србији.

 

САБОР Србског покрета Слободна Србија

http://sp-slobodnasrbija.serbianforum.info/t120-100