Прочитај ми чланак

СКУПШТИНА: Посланица одржала напредњацима предавање, а онда их отерала у ку**ц!

0

Посланица покрета "Доста је било" др Ана Стевановић одржала је јуче у Скупштини Србије посланицима предавање о томе како треба да се понашају у парламенту, али чим је завршила свој говор излетело јој је управо оно што би, судећи по томе какве ставове има, прва оштро осудила.

– То што су неки посланици изашли из појединих ријалити шоуа, не значи да треба да праве ријалити шоу од скупштине – поручила је др Ана Стевановић алудирајући на посланика са листе СНС Маријана Ристичевића.

Затим је удаљила микрофон од лица, али недовољно далеко…

– Ма терајте се сви у к..ац – чула се њена следећа реченица, након што су јој посланици владајуће коалиције почели да увредљиво добацују погрде.

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” биле су народне посланице у Скупштини Србије, Марија Јањушевић (Српски покрет Двери) и др Aна Стевановић (Доста је било). Тема емисије је била најављено усвајање Законе о родној равноправности у Скупштини Србије, и проблем породичног насиља у српском друштву.

У емисији се причало о о вези ријалитија на ТВ Пинку и уласка Вучићеве Српске листе у влади ратног злочинца Рамуша Харадинаја (00:01:30), о томе зашто РЕМ не ради свој посао када су у питању српски медији (00:05:00), о опозиционим протестима испред Владе Србије и ТВ Пинка у суботу 16. 09.2017., од 14:00 у Београду (00:12:00), о томе зашто нема тв дебата између режима и опозиције на великим медијима у Србији (00:14:00); као и о опозицији у Србији (00:16:00). Погледајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.