Прочитај ми чланак

Скупштина: Маја избацила посланике ДЈБ из сале; Брнабић им поручила да се лече

0

Премијерка Ана Брнабић поручила је председнику Доста је било Саши Радуловићу, да иде да се лечи.

“Моја људска дужност је да вам то кажем”, рекла је Брнабић током заседања Скупштине.

Брнабић је реаговала на излагање Саше Радуловића, који се у скупштинску салу вратио након што га је из исте избацила Маја Гојковић због тога што не носи маску. Исту судбину доживели су и други посланици ДЈБ.

Посланица ДЈБ Бранка Стаменковић оптужила је Гојковић да је “врхунски манипулатор” и да је посланике ДЈБ избацила из скупштине како би медијима “набацила тему да извештавају о некаквим маскама”.

Она је новинарима у Скупштини Србије рекла да је председница парламента “пола сата” пре него што је лидер ДЈБ Саша Радуловић требало да се обрати посланицима, “изненада направила велико питање зашто не носимо маске у пленуму”.

“Маја Гојковић је врхунски манипулатор, зато је СНС држи на тој позицији. Надала се да ће тако натерати Сашу Радуловића да одустане од говора јер се највише плаши оног што ДЈБ има да каже у скупштини, а други, перфиднији разлог је да, под знацима навода, медијима набаци тему да извештавају о некаквим маскама, а не о садржају онога што су посланици ДЈБ рекли”, казала је Бранка Стаменковић.

Додала је да су посланици ДЈБ “изашли из пленума” јер нису хтели да дозволе да буду понижавани али и да преко њих буду понижавани и градјани Србије које представљају у скупштини.