Прочитај ми чланак

СКУПШТИНА: Јерковић тражи ХАПШЕЊЕ Митровића, Вучићевића и Зекић због убиства ђака!

0

На конференцији за јавност, у Скупштини Србије, поводом трагедије у ОШ Владислав Рибникар преносимо саопштење и изјаву Александра Јерковића, лидера покрета НЕМА НАЗАД ИЗА ЈЕ СРБИЈА.

„Ово се није дешавало ни у најлуђим временима. Чак ни током ратова, када је лакше било купити бомбу него килограм банана. Да ли сте свесни тога ?

Јел Вам сад јасно шта су урадили ти ваши закони против насиља у породици а у ствaри закони против породице, против васпитавања и против здравог разума.

Тим вашим сатанистичким законима одузели сте родитељима моћ да васпитавају своју децу. Нулта толеранција према кажњавању деце? МА НЕМОЈТЕ ? Шта сте очекивали да се деси ?

Свели сте родитеље на банкомате а професоре на џакове за ударање. Ово што се данас десило иде на душу Вас који ове ове законе правили, доносили и за њих гласали. Вас који их спроводите по центрима за социјални рад и судовима!

На душу свих оних који говоре „Добро је – може и горе.“ Да ли коначно схватате да НЕМОЖЕ!!

Да ли Вам је јасно да је ово данас могло да се деси било ком детету Србији. И мом и вашем?

Тражим од тужилаштва да због пропагирања примитивизма и насиља на медијима моментално изда налог за хапшење Оливере Зекић, Жељка Митровића и Драгана Ј Вучићевића. Тражим хапшење и директорке Основне Школе Ђура Јакшић Тамаре Јелић која је дозволила снимање спота са Кристијаном Голубовићем у просторијама школе.

Ови људи су угрозили и настављају угрожавају безбедност наше деце и у овом тренутку.

Али угрожава га и Доловац Загорка Републички јавни тужилац, Угрожава га и Стефановић Ненад ако моментално не почну да раде свој посао!

Тражим од председника скупштине Владимира Орлића да одмах закаже хитну седницу Скупштине на којој би се расправљало о поверењу влади и укидању одредби из свих закона који родитеље спречавају да васпитавају децу на традиционалан начин.

Покрет, Нема назад иза је СРБИЈА тржи да се моментално укину сви прописи који наставнике спутавају да одржавају ред и дисциплину у школама.

Захтевамо неопозиве оставке :

Министарке За бригу о деци и породици – Дарија Кисић-Тепавчевић

Министра за Информисања и Телекомуникација Михајло Јовановић

И Министра Образовања Бранко Ружић

Не знам како да Вам изјавим саучешће.

Боље да је данас глава одлетела свим министрима и свим посланицима укључујући и моју, него што су нам деца страдала.“