Прочитај ми чланак

Скупштина ЦГ: Дотакли су дно – са турским заставама Црногорци славили пад Цариград

0

Посланици Демократског фронта (ДФ) питао је, у среду 17 јула, у Скупштини Црне Горе, представнике Владе да ли државне институције спроводе трајни прогон Срба у Црној Гори. У посланичком питању Милана Кнежевића (ДФ) министру унутрашњих послова Мевлудину Нухоџићу наводи се да државне институције у Црној Гори третирају Србе као “грађане другог реда”.

“Да ли забраном свештенству Митрополије црногорско-приморске да служи литургију на Свачу у Улцињу, док истовремено чува леђа Албанцима који позирају у албанским ношњама и двоглавим орловима на остацима древног храма Светог Јована Крститеља, Управа полиције активно учествује у реализацији идеје о Великој Албанији и затирању свега српског у Црној Гори”, питао је Кнежевић.

Он је затим на таблету показао како су ставници Рожаја, са заставама Турске, у складу и са антихришћанском хистеријом у Срној Гори, 29 маја, славили пад Цариграда

Кнежевић је и питао министра унутрашњих послова на основу којих квалификација је Новак Мугоша, син суткиње Сузане Мугоше, запослен у Специјалној антитерористичкој јединици (САЈ).

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!