Прочитај ми чланак

СКУПШТИНА: Без опозиције лако је радити – за пар минута све готово (ВИДЕО)

0

Откако већи део опозиције бојкотује рад Скупштине Републике Србије на скупштинским одборима се за час посла усвајао иницијативе и предлози Владе Србије.

Како то изгледа погледајте видео прилог са 78. седница Одбора за спољне послове, која је одржана 29. августа, а на којој су чланови Одбора усвојили две иницијативе за посете, констатовали редовне активности сталних делегација, усвојили извештаје о реализованим посетама и констатовали остале реализоване контакте, те у наставку седнице, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Парагвај о укидању виза за носиоце дипломатских, званичних и службених пасоша и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Суринама о ослобађању од обавезе прибављања виза за носиоце обичних, дипломатских, службених и званичних/специјалних пасоша.

Такоже погледајте и видео прилог са 47. седнице Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, која је одржана 25. јула, на којој су чланови Одбора размотрили Предлог закона о изменама и допунама Закона о посебним условима за реализацију пројекта изградње станова за припаднике снага безбедности, који је поднела Влада, у појединостима.

Одбор је на седници поднео један свој амандман, који се односи на члан 9. Предлога закона.