Прочитај ми чланак

СКАНДАЛОЗНА „патриотска“вајбер преписка чланова ДПС Даниловград: Забранити литије

0

Осим чланова ДПС, дио те групе је и предсједница Општине Даниловград Зорица Ковачевић као и потрдсједник Александар Ацо Павићевић

Наш портал је дошао до вајбер преписке чланова ОО ДПС Даниловград и челних људи те општине, у којој се на погрдан начин разговара о литијама, о мржњи према онима који не мисле као они и о инциденту који се догодио код Делте, када је брутално претучен младић од стране црногорских навијача.

FOTO: IN4S

Осим чланова ДПС, дио те групе је и предсједница Општине Даниловград Зорица Ковачевић као и потпредсједник Александар Ацо Павићевић.

FOTO: IN4S

„Екипо, свака част на спонтаној организацији групе која је настала из љубави према Црној Гори. У Групи су предсједница Општине са својим сарадницима као и предсједник партије. ..Ову групу доживљавамо као групу патриота којима је света држава Црна Гора. …П.С. Предсједница је под њеним властитим именом..као и велика већина у групи остало су надимци и никови момака и цура из ДГ“, наводи се у групи.

Они даље наводе да се у Данивграду „неће шетати“, мислећи на учеснике литија..

FOTO: IN4S

„Шетали, али неће више“, једна је од порука.

Такође, наводе да се „могу организовати да не буде шетње“, на шта предсјендик ДПС који наводно користи псеудоним „пресједник“ каже – „ја сам за то да се организујемо“.

FOTO: IN4S

Александар Ацо Павићевић би да се организује да не буде литија у ДГ
Затим у својој преписци коментаришу пребијање младића ипсред Делте, за кога кажу да је „грешком пребијен“. Није тешко закључити, да се на овај начин жели рећи да „грешке не би било да је који случајем Србин“

„Он је искрени Црногорац и претучен је грешком. Требало би нас 5,6, да се окупи и да га обиђемо..чисто са људске стране“.

FOTO: IN4S

„Будите шмекери…без тензија….довољно су несрећни што живе у држави коју не воле….Оно што се мора…да се поштује“ савјетују даље.

FOTO: IN4S

Ту је, наравно и забринута предсједница Даниловграда Зорица Ковачевић коју занима да ли су њени чланови безбједно стигли у Подгорицу.

„За колико сте код Делте“, пита Ковачевић.

FOTO: IN4S

Такође, према нашим информација, а на основу даље преписке, на сам дан одласка у Подгорицу, група „патриота“ претукла је човјека у Даниловграду.

На фотографијама, које нам је доставио један од очевидаца, види се да човјеку помоћ пружају неки грађани док се колона „патриота“ возика поред њега. Наш извор каже, да он из страха није смио да пријави овај случај полицији.

FOTO: IN4S

Полицијски службеник Драгомир Пековић: Мило је краљ, Мило је геније

Такође, како наш извор тврди и да полицијски службеник Драгомир Пековић „на сва уста говори како се неће шетати Орјом Луком“. Да је то тачно, видимо и на основу његовог статуса на Фесбуку.

FOTO: IN4S

„Орја Лука за примјер Црној Гори, била је и од постанка“, очигледно алудирајући забрану Даниловграда да литија обухвати Орју Луку.

FOTO: IN4S

Наравно, на његовом профилу су и хвалоспјевови о његовом „краљу“ Милу Ђукановићу које је употпунила и фотографија.

„МИЛО ЈЕ КРАЉ МИЛО ЈЕ ГЕНИЈЕ МИЛО ЈЕ ВОЂА НАШЕ АРМИЈЕ. ДА СИ ВЈЕЧНА ЦРНА ГОРО„, ускликнуо је Пековић.

FOTO: IN4S

Међутим, упркос свим забранама, сијању страха Даниловграђани пружају невиђени отпор и сваке недеље их је све више на литијама. И ово ће, кажу, проћи, а они до тада НЕ ДАЈУ СВЕТИЊЕ!