Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ ПОРУЧИО НАПРЕДЊАЦИМА: Да доживим вашу пропаст, па ко велим, наживео сам се

0

Председник Српске радикалне странке (СРС), др Војислав Шешељ, током излагања у Скупштини, ушао је и у краткотрајну полемику са народним посланицима Српске напредне странке (СНС) др Владимир Орлић и др Александром Мартиновићем.

– Ви, (напредњаци) сте опет кренули са попуштањем. Попуштали сте и раније, до ИПАП споразума, од када више нисте попуштали, до сада, када сте прихватила да члан РЕМ-а буде представник Либерално-демократске партије Србије, ЛСВ и странке Расима Угљанина, Јудита Поповић, која је чак потписивала неку петицију да је у Сребреници био геноцид“.

„Иначе, то су странке издајници међу издајницима, листом подржавају све акције против српског народа, а сада су са вама у коалицији силом прилика. Ја очекујем како сте кренули да попуштате, да ћете ускоро попустити, па изборе нећемо имати ни у априлу, него негде у октобру, новембру, или децембру следеће године. То ваше попуштање, на тај начин и тим редоследом се наставља, а то није добро за Србију, јер мени је стало да ви као странка што пре пропаднете. Да ми је доживети вашу пропаст, па ко велим, ево и наживео сам се“.

А затим је др Шешељ закључио:

– Али није добро за Србију, да пропаднете на овај начин, јер ће ускочити страни интервенционисти и формираће нам Владу. То је велики проблем за Србију, како вас сменити, а да издајници, уз помоћ странаца, опет не дођу на власт.

А клако је даље текла расправа измедју председника радикала и напредњака у Скупштини Србије, погледајте у видео клипу горе.