Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ О ЗОРАНИ: Министарка живи у луксузу; бави се шпијунском проституцијом?

0

Лидер СРС Војислав Шешељ не одустаје од става да надлежни треба да пречешљају имовину министарке Зоране Михајловић, уз опаску да је да је она „вероватно све то стекла неком врстом проституције“.

Шешељ каже да би јој било боље да објасни одакле јој сав тај луксуз, уместо што му је рекла да „мајка треба да га се стиди“.

– Она у свом луксузу не би могла да живи на поштен начин. У питању је нека врста проституције, могла би да буде шпијунска проституција јер је видљиво да је често са страним дипломатама по Београду. Могла би да буде корупционашка проституција, да као министар узима новац на рачун неких привилегија које даје тајкунима и другим заинтересованим. Матора је и непривлачна да би могла бити она класична проституција у питању. На надлежним органима је да испитају откуд јој све то – поручио је Шешељ и додао да је његова мајка „умрла поносна на свога сина и да је то изјавила пред великим бројем лекара“.

МИНИСТAРКA ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ ОСУЛA ПAЉБУ ПО ВОЈИ: Шешеља се и мајка стиди!

– Не знам да ли је жива мајка Зоране Михајловић, али не верујем да мајка може бити поносна на ћерку која живи у том луксузу, а нико не зна одакле јој – нагласио је Шешељ и подсетио да је Михајловићева почела политичку каријеру у Г17 плус – „главној криминалној организацији у Србији, као најближи сарадник Млађана Динкића“.