Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ НЕ ВЕРУЈЕ КВОТАМА ЗА ИЗБОРЕ: Јанковића и Јеремића пумпају хелијумом!

0

Ако су Вучићу дали квоту 1,85, онда би мени отприлике требало да дају 2,5, каже Шешељ.

Vojislav_Seselj_SRS_82fafc910c

Ако су Вучићу дали квоту 1,85, онда би мени отприлике требало да дају 2,5, каже Шешељ.

Иако већ има кладилаца који знају на ког ће кандидата ставити свој улог уочи председничких избора како би зарадили нешто новца, лидер СРС Војислав Шешељ као свог опонента у трци за председничку фотељу види једино премијера Србије Александра Вучића.

Шешељ каже да једино Вучић и он могу у други круг.

– Не верујем да Томислав Николић може имати више гласова од мене. За Вучића је могуће. Они који фаворизују Јеремића и Јанковића, ти им напумпавају мишиће хелијумом. И кад им препумпају, они ће онда одлетети у космос. Тако ће проћи и на изборима. Ако су Вучићу дали квоту 1,85, онда би мени отприлике требало да дају 2,5 – каже Шешељ.

Аналитичар Драгомир Анђелковић истиче да је Вучић фаворит уколико се кандидује.

– Ако се Вучић кандидује, нема никакве дилеме да ће он бити председник, само је питање да ли у првом или другом кругу. Ако се Николић кандидује уз максималну помоћ СНС, он је исто фаворит – каже Анђелковић.

На питање зашто су Дачић и Шешељ боље позиционирани у односу на Јанковића и Јеремића, Анђелковић каже:

– Јасно је да ни Јанковић ни Јеремић не могу да изађу као победници изборног процеса. Они су само кандидати који могу релативно доста гласова опозиције да привуку у првом кругу, али не и да тријумфално изађу из процеса, тако да кладионичари ту не греше.

Јеремић, Јанковић, Николић и Ивица Дачић нису хтели да коментаришу висине квота на кладионицама.