Прочитај ми чланак

Шешељ: Гласајте за Вучића!

0

"Вучића за председника, мене за Скупштину, немојте опет за Мађаре да гласате", рекао је Војислав Шешељ, лидер Српске радикалне странке, грађанима Србије по доласку у Врање.

Тако је Вучићев политички отац јавно позвао грађане да гласају за напредњаке и актуелног председника Србије.

Док је у центру Врања разговарао са присталицама и симпатизерима радикала активисти странке бесплатно су грађанима давали Шешељеве књиге са аутограмом.

„Ајде узимајте књиге, бесплатне су, плаћа се кад вас ухвате да читате. Не може сликање, нема ни поздрављања, негативан сам, али могу још увек да пренесем вирус – причао је Шешељ.

Каже, живећемо боље кад дођи радикали на власт.

Подсетимо, они који не знају за дил Шешељ-Вучић и који не знају какве дилове „црвени војвода“ прави, помислили су летос да је у питању расцеп у редовима радикала када је објављено да чувена Наташа Јовановић напушта СРС.

Али, некадашњи црвени четнички војвода, а данас Вучићев пешадинац, који се у његову корист чак одрекао и председничке кандидатуре, одлучио је да погура своју омиљену мезимицу и пошаље је код Вучића.

Дакле, овим у Врању, Шешељ је показао да је СНС пешадија и да служи председниковом режиму, како другачије тумачити његове речи: Гласајте за Вучића!