Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Царински и војни савез са Русијом (Видео)

0

seselj-vlasotince-650x435
ЛЕСКОВАЦ- На великом опозиционом скупу у центру Власотинца, лидера СРС је на тргу сачекало више хиљада грађана.

“Ми желимо интеграцију с Русијом. Желимо да уђемо у царинску унију Русије, Белорусије и Казахстана и других пријатељских земаља, желимо да уђемо у нови војни савез који формира Русија”, казао је Шешељ и додао да ЕУ и не жели Србију у својим редовима.

Шешељ је нагласио је да би Србија уласком у царинску унију добијала нафту и гас по ценама три до четиру пута нижим од садашњих.

Лидер СРС-а је оценио и да је та странка била “рањена, али да није погинула”, и да се сада спрема за коначни политички обрачун са “издајничким властима”.

“Наша снага је међу интелектуалцима, професорима, лекарима,студентима, радницима и пензионерима, ми смо потекли из народа, мислимо и осећамо као понижени и ојађени српски народ. Спремни смо да се ставимо у службу народа и државе”, казао је Шешељ.

Он је рекао да су “скоро сви министри ослепели од моћи и похлепе”, као и да је садашњи режим издао Косово.

“Издавали су раније и Ђинђић (Зоран) и Коштуница (Војислав) и Борис Тадић, али оно што су они издавали за 12 година, напредњацису превазшли за две године. Сада се спремају за завршни чин издаје,после тога одоше низ воду”, рекао је Шешељ.

Лидер СРС-а је само једном поменуо премијера Александра Вучића, рекавши да није испунио предизборна обећања, али је зато председнику Србије Томиславу Николићу посветио седам минута, оценивши да се први човек државе “разболео од најгоре болести – похлепе”.

“Куче није имало зашта да га уједе пре десет година, а сада се размеће богаством”, казао је Шешељ.

ВУЧИЋА ПОМЕНУО ЈЕДНОМ, НИКОЛИЋУ ПОСВЕТИО СЕДАМ МИНУТА

Лидер СРС је само једном поменуо премијера Александра Вучића, рекавши да није испунио предизборна обећања, али је зато председнику Србије Томиславу Николићу посветио седам минута, оценивши да се први човек државе „разболео од најгоре болести – похлепе“.

„Куче није имало зашта да га уједе пре десет година, а сада се размеће богаством“, казао је Шешељ.

(Правда, Бета, Видео: Инфо деск)