Прочитај ми чланак

ПИСМО ОБИЧНОГ СЕЉАКА ПРЕМИЈЕРУ: Шеик из Дубаија да буде Министар пољопривреде

0

vucic-i-seik  Šeik iz Dubaija da bude Ministar poljoprivrede

Нема дана да нас наш велики вођа не изненади неком својом супер идејом или пак добром причом и залуђивањем сељака.

Из дана у дан се вређа интелигенција обичних људи и пропагира нови вид истине. Полако се разоткрива истина па се наш премијер полако поставља у позицију да за наш народ он мења чак и самог Бога. У позицији смо да видимо како постаје бахат те је већ себе унапредио, па је изјавио да докторат министра полиције није плагијат. Од када то дипломирани правник има знање да може да стручно и квалификано оцењује докторате друге струке. По нама обичним сељацима требало би неко да има у струци бар исту титулу или пак већу од оне коју оцењује како би оцена била бар колико толико меродавна.

Шеик и српски тајкуни

Ми обични сељаци који резонујемо на наш прости сељачки домаћински начин имамо предлог за премијера: да под хитно да држављанство Србије шеику из Уједињених Арапских Емирата који воли  Србију више од нас самих, а поготово од премијера који се куне како све што ради ради за добробит наших грађана. Сећамо се како је дато држављанство фудбалеру Клеу и то само због једног датог гола у дресу Партизана.

Министар културе

Сада нам „ВЛАСТ „ даје моћ да можемо оцењивати  наше учитеље што је ван сваке памети. Постали смо силни те смо заборавили на културу па се Министру културе обраћамо јавно у телевизијском наступу непристојно са „Тасовац“, уместо господине Министре културе или пак господине Тасовац.
Нашем премијеру је испод части да неког ослови са „господине“.
Можда је управу, како то да неко ко себе сматра богом и ватре и воде, може другога да ословљава са господине …

Шеик то сигурно више заслужује из разлога што даје Србији силне милијарде да опстанемо, а то је већ много више од претходно поменутог случаја. Ако већ говори истину молимо га да поменутог шеика постави за Министра пољопривреде па ће и нама сељацима помоћи да опстанемо. За ту тврдњу имамо покриће из простог разлога што видимо како шеик брине о свом народу.

Следећи наш предлог премијеру је да господину Миодрагу Костићу преда место премијера из разлога што га јавно представља као најспособнијег човека у Србијите како је поменути господин себе прозвао краљем шећера; можда ће и Србију претворити у успешну Краљевину.

Пошто је господина Милана Бека именовао као изузетно способног човека и у јавности се калкулише да ће он преузети Жељезницу Србије, предлажемо да горе наведог „предузетника” именује за првог подпредседника владе, јер се само са те функције набоље може помоћи свакоме у Србији, па и нама сељацима, а не као до сада,  да се мора да пати у свом „хуманитарном раду”, радећи из сенке.

Последњи наш предлог је да господин премијер пређе на место Министра полиције пошто све време од када је на власти у ствари ради тај посао али недовољно, па су му у тој области и резултати половични.

Када у постане Министар полиције нећемо имати само успешно ухапшене криминалце већ и процесуиране људе који су са друге стране закона.

ОБИЧАН СРПСКИ СЕЉАК – ИМЕ ПОЗНАТО РЕДАКЦИЈИ СРБИН.ИНФО

(СРБИН.ИНФО)