Прочитај ми чланак

Саша Пјевовић: Нови Светски Поредак против Израела

0

Днeвни лист “Њујорк Пост“ (The New York Post) вeрно прeноси Кисинџeровe рeчи: „Кроз 10 година, Израeла вишe нeћe бити“.(1)

Сувереност једне земље зависи од економске, војне снаге, њених савезника а не ретко (сасвим апсурдно али устаљено у пракси) та иста сувереност управо зависи од процента давања суверенитета и интегритета одређеним војно -политичким факторима у свету.

Мамонизам влада и на истоку и на западу подједнако. Никада овај свет није ратовао због материјалног па неће ни сада .Капитал је исти и лево и десно.

Државе скоро и да не постоје – само мулти-компаније. И све у рукама само једног Кнеза.

Ко то не види, џабе су све даље приче и коментари.

Увек је био и увек ће бити духовни рат.

Један део Срба је оптуживао Jевреје да су вође Новог Светског Поретка, да су власници свих важнијих медијских корпорација и агенција. Данас ти исти медији спроводе медијску кампању противу самог Израела.

Само од себе се намеће питање, да ли су та „господа“ заиста Јевреји или се само представљају као такви?

За чије интересе раде и кoјем се богу моле?

Да ли би Српска јавност негодовала када би наше војно-безбедносне снаге ракетирале шиптарског терористу Тачија званог Змија или рецимо Азру Алешовић(2)?

Замислите да бомбаши самоубице уз урлик „ALLAHU AKBER“(3) улећу у школске аутобусе, на некој пијаци у једном од регионалних центара Србије, а да на нишану имате идејног творца, налагодавца и организатора тих злочина?

Ко је крив што просечан Србин не поистовећује ХАМАС и ХЕЗБОЛАХ са нама ближе познатом терористичком организацијом ОВК?

Историјски тренутак
Суд: Ватикан
Судија: Папа, главна звезда Новог Светског Поретка
Јавни тужилац: Нови Светски Поредак
Туженик: Израел.
Бранилац (лицемерни и покварени) туженика: Америка
Порота: Кисинџер и 16 обавештајних америчких агенција

Често заборављамо да Америка одавно више није протестантска земља већ католичка, тачније Папско-Ватиканско-језуитска машинерија.

Вреди обратити пажњу на ове „демократске“ преврате (разна „Пролећа“)- револуције. Чињеница је да су све те земље имале солидне односе са Израелом.

Како то да управо „пријатељ“ Израела, организује револуције и смењује Владе у окружењу Израела које су имале ако не пријатељске а оно барем коректне, стабилне односе и на чело истих довели милитантне снаге?

Након срамне смене Хосни Мубарака, западни медији су интервјуисали панисламистички покрет „Исламска браћа“. На питање шта ће бити са мировним споразумом између Египта и Израела, одговорили су „ нико није имао право да то потпише… ми то нисмо потписали… ми то не признајемо…“

На следеће питање новинара : „ да ли то значи рат !?“ добили су концизан одговор :

„ Да, то значи рат!“

Даље, постоји сведочанство израелског новинара и публицисте Ави Липкина

( тачније, екс официра у израелским борбеним снагама а његова жена /Рејчел/ је оперативац МОСАД-а која је радила на праћењу свих трансмисија арапских на подручју Блиског истока), у коме се спомиње и једна веома занимљива.

Наиме, ради се конкретно о томе да се још пре Америчких избора 2008. спомињао Барак Обама и његов план за Блиски исток и Израел. У том тренутку се није знало његово име ( почео је као сенатор 2006.) али се увелико говорило о томе да ће имати муслимана у Белој кући. Не делује ни мало симптоматично да је „млада политичка крв“ тек тако, на пречац дошетала у Белу кућу и то ништа мање но баш на месту председника Сједињених Америчких Држава (данас већ у другом мандату!)?

19. јануара 2010. у ток-шоу Египатске државне телевизије, у емисији „Округли сто“ гостује египатски министар спољњих послова Ахмед Абул Геит где се јавно хвали да је имао састанак са Обамом „ један на један“ и да му се Барак заклео да је муслиман.

Да је син муслимана, пасторак муслимана ( дакле ко не зна те родбинске хијерархије, очух му је исто муслиман)… даље наводи да су му полубраћа у Кенији исто муслимани (муслиманска племена ), да је био у Дамаск, да је посећивао редовно медресу све до 09.11.

Сведочи да га је смиривао речима (Обама Ахмеда) како мора прво да реши проблем у својој кући (мислећи при том на проблем у унутрашњој политици везан за здравствену негу и осигурање) а чим реши то питање, видеће сви они који сумњају (односи се на његову скептичну браћу по Алаху) шта ће урадити у славу ислама а везано за питање како самог Јерусалима, тако и целе територије Израела.

То је јавно изјавио Ахмед Абул Геит у јануару 2010.

Вреди пропратити шта блискоисточне верске вође сада проповедају.

Проповедају из Курана „12. имам“ у коме се прориче веома скорашњи долазак њиховог Месије који ће их водити у рат против неверника, објављују скорашњи рат са Израелом. До последњег човека, све док се Јерусалим не ослободи.

Случајност ? Не би се баш рекло…

Читам Откровења, као да читам неког доброг политиколога, геостратега, који коментарише дневне актуелности.

На крају се са правом намеће питање :

Да ли Србија може спремно, на ногама да дочека нови талас турбуленција или ће остати аутистична као у случају пада Берлинског зида и свих узрочно-последичних дешавања које драстично осетисмо на сопственој кожи?

Занимљиво је да смо у претходним ратним сукобима глобалних размера увек били на доброј страни.

Да ли нас то воде другим путем?

(1) http://www.nypost.com/p/pagesix/cindy_adams/no_more_israel_h4kjPIab5EtBjAxsWoFYoO?utm_campaign=OutbrainA&utm_source=OutbrainArticlepages&obref=obinsite
(2) https://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/179278/Azra-Dva-Noza-klala-Srbe-kao-da-pije-kafu
(3) 1997. У eксплозијама бомби два арапска бомбаша-самоубицe на прeпуној јeрусалимској пијаци погинуло 18, поврeђeно најмањe 170 људи.

 Саша Пјевовић

(Србин.инфо)