Прочитај ми чланак

ШАРОВИЋ: Вучићу, зашто си вечерас одустао од емисије на Пинку и опроштајног писма!

0

Александар Вучић је вечерас требало да гостује ("по јубиларни хиљадити пут") на телевизији "Пинк", али и поред тога што је данима помпезно најављивана, емисија није реализована. Тим поводом се огласио Немања Шаровић из покрета Љубав, вера нада.

– Да ли ће нам Жељко Митровић открити зашто смо ускраћени обећаног нам гостовања Александра Вучића вечерас од 20 часова на Пинку? Много смо очекивали, од опроштајног писма Владимира Цвијана до нових доказа о криминалу Славише Кокезе и Небојше Стефановића – поставио је питање Шаровић.
 
Осврнуо се и на хапшење човека који је „слао претеће поруке“ Дарји Кисић, јер се у сред пандемије и затварања за обичне грађане, бахатила са Александром Вулином у једном ресторану, трошећу на лумперајку хиљаде евра.

– Док режимске телевизије у ударним терминина и таблоиди на насловним странама, свакодневно, кршећи закон, објављују строго поверљиве податке, БИА хапси човека који је „претио“ да ће јавности открити где Дарија Кисић пијуцка и лумпује уз скупа вина! – истакао је Шаровић.