Прочитај ми чланак

Шапнуо јој Кристофер Хил – Зорана: Дачић неће бити премијер; Без СПС у Влади?

0

Избори само што су се завршили, а већ се испаљују отровне стрелице на релацији СНС - СПС. Тако је Зорана Михајловић, министарка рударства и енергетике, која је и раније била у сукобу са напредњацима, истакла да "зна ко неће бити премијер", рекавши како Ивица Дачић неће водити Владу Србије.

Гостовала је Зорана Михајловић на телевизији Happy, наравно хвалила је Вучића, али је искористила прилику да нападне коалиционог партнера минулих година. Најпре прикривено, а затим и најотвореније могуће.

– СНС и председник Александар Вучић су доносили одлуке у интересу државе, а не странке. Председник Вучић је победио и остварио историјски резултат, јер људи имају поверења у њега, знају да ће добро да размисли и да доноси одлуке мудро и храбро. Док смо ми трпели ударце политичких противника, док су нас нападали и док смо се борили, други су стајали са стране – рекла је Зорана приликом гостовања на ТВ Happy.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Prof. dr Zorana Mihajlović (@zorana_dpm)

Могло је да се наслути већ у тим моментима на кога Михајловић мисли, али да не би било дилеме – одлучила је да разјасни.

– СПС је стајао са стране и палио патриотске ватре. Не знам да ли ћу ја бити у Влади, али ми се чини да са сигурношћу могу рећи ко ће бити премијер. Ивица Дачић неће бити премијер – навела је она.

Зорана Михајловић је тако послала поруку социјалистима у Дачићевом маниру, који је 2012. године, када је одлучио да уђе у коалицију са напредњацима истакао: „Не знам ко ће бити председник, али знам ко ће бити премијер“.