Прочитај ми чланак

РТС: Ваше право да гледате Џекија Чена, док гори Скупштина и БИЈУ НАРОД!

0

Као кад је Мира Марковић наредила РТБ-у да емитује ЦИРКУС цео дан док је трајала Олуја и геноцид над Србима 1995. године, тако и вечерас емитују филмове док 100 метара даље од РТС-а, испред Скупштине, демонстрира десетине хиљада грађана који плаћа тај РТС, које бије полиција и баца се 100 патрона сузавца да се народ угуши!

Док хиљаде окупљених грађана Београда протестује испред Народне скупштине Србије, такозвани Јавни сервис на свом првом програму емитује акциони филм са Џекијем Ченом у главној улози.

Део грађана Србије који је вечерас у својим домовима, у прилици је да гледа “Полицијску причу 2” док жандармерија пендрецима и штитовима гура студенте и жене испред улаза у Скупштину, а на хиљаде бесних Београђана узвикује “Вучићу, убиј се”.

“Ало, РТС, имате на 50 метара од вас, такорећи ИСПОД ПРОЗОРА неколико хиљада људи који протестују! Имате догађај ДАНА! А правите се мртви! Плаћамо вас СВИ да бисте информисали, а не обмањивали грађане! Не може се вечно игнорисати стварност која вам је тренутно под носем!” Ово је само један од коментара на интернету који је преплављен изливом беса против Јавног сервиса.

Ни три сата након што су први људи почели да се окупљају испред Скупштине, на овој телевизији која би требало да ради само и искључиво у служби грађана, нисмо могли да чујемо ниједну вест која се тиче овог догађаја.

За случај да пратите Србин.инфо који извештава уживо из минута у минут, па нисте у прилици да уживате у напорима Јавног сервиса да вас информише, ево о чему се ради у филму који РТС управо емитује:

“Упркос успеху који постиже када је реч о хватању криминалаца, необичан приступ који има према послу довешће до тога да Кевин Чен заврши као саобраћајац.”