Прочитај ми чланак

РИСТИЋ: Да ли Српска листа и даље учествује у влади Харадинаја?

0

Сви смо били сведоци и када су представници Српске листе и њихови министри, а и сам Александар Вучић и Марко Ђурић рекли да Српска листа више неће бити део владајуће већине у такозваној Влади Рамуша Харадинаја и да министри подносе оставке, упитао је Славиша Ристић из посланичке групе „Нова Србија – Покрет за спас Србије, на седници српског парламента.

Ристић је рекао да је ево већ месец данас је од тада, а ми заправо немамо ту праву информацију да ли они заиста и даље подржавају Владу терористе Храдинаја или су изван ње.

Ристић је навео да по инфомрацијама које има и на основу онога што се може видети на терену,представнци Српске листе и даље учествују и подржавају ту власт.“Када су у питању такозвани министри то је више него очигледно. Значи имамо потпуну потврду да они не само што одлазе у своје кабинете и на послове већ једноставно имају редовне састанке са тзв. осталим министрима Владе и редовне састанке са Рамушом Харадињем“, рекао је Ристић, затраживши и одговор шта је учињено поводом најаве Вучића да ће бити приведени „албански терористи преобучени у униформе терористиче такозване државе Косова који су крајем марта киднаповали Марка Ђурића.