Прочитај ми чланак

Решетњиков о Бастином захтеву: Пуштен да се дере као да Вучића окрећу на ражњу

0

Руски генерал у пензији и доктор историјских наука Леонид Решетњиков коментарисао је на Телеграм каналу захтев српског министра привреде Радета Басте за увођење санкција Русији

“Према речима министра, сви чланови кабинета треба да се јасно изјасне о овом питању и да стану уз председника Александра Вучића, који је под страшним притиском да натера Србију да се придружи санкцијама. Баста је напоменуо да би таква одлука била у српском националном интересу”, преноси генерал Решетњиков.

“Српски пријатељи ми јављају да је овог министра у ‘арену’ пустио Вучић, који је већ донео одговарајућу одлуку и покушава да покаже да га и сопствени људи притискају. Иначе, Вучићево стално запомагање о страшним притисцима на њега у српској јавности отвара питање: о чему се ту заправо ради, зашто су западњаци прикљештили Вучића, да ли га окрећу на ражњу па се тако дерња? Многи сматрају да је то можда због финансијских малверзација, по узору на вечног црногорског ‘лидера’ Ђукановића, којег су и својевремено прикљештили због шверца цигарета и дроге.”, закључује генерал на свом Телеграм каналу.