Прочитај ми чланак

РЕШАВАЊЕ ХРВАТСКОГ националног питања у БиХ

0

Интересантна је појава да разбијањем Југославије од стране НАТО-а уз велику помоћ унутрашњих петоколонаша, све нације углавном постале у ствари од Срба, су ријешиле своје национално питање на штету Срба, а само Срби као највећи и најзначајнији народ овијех простора, о рјешавању свог питања не смијемо ни мисли, а камо ли говорити или писати.

Јер одмах добијемо етикету начертанијевих гарашаниноваца и сану меморандумаша што је медијски намјештено тако да је то гора квалификација од свих наци-фашистичких етикета заједно. И онда не смијемо на да споменемо да би био ред да се напокон ријеши и наше питање, ради мира у региону.

Овајкада се Срби боре да живимо сви у једној држави, а цијели Запад одвајкада нам тај план опструише и минира. Јер зна да када нас испарцелише на мање дијелове лакше ће нас докусурити. Наше је легитимно право да им то не дозволимо и потребно је да се укрупњавамо ради нашег чисто биолошког опстанка.

Запад је одлучио да рјешава србско питање тако што ће да утамани онолико Срба, што је кренуо масовније да ради још у “Другом свјетском рату”, колико је потребно да нас сведе на тако мали број да не морају да нам дају никаква права, осим права асимилације у њих. Тај пројекат је покренут у НДХ, а завршен ја у овој новој Хрватској када су Срби од конститутивног народа у СР Хрватској у оквиру Југославије, у Р Хрватској избацивањем из устава сведени на националну мањину.

Хвала Титу и комунистима што су омогучили да Срби послије геноцида над нама у НДХ постигну у међународним односима, да будемо бар конститутивни народ и тако заштитимо наш опстанак на нашим одвајкадним просторима. Боље би било да су комунисти дали аутономије србским земљама по СР Хрватској, али очигледно је да се постигло у оном тренутку оно што се могло и ништа преко тога.

Ево ови сада многобројни ројалисти, демократе, либерали, радикали, напредњаци и какви све не, не успјевају ни да врате Србима права конститутивности која смо имали, а камо ли шта више да ураде за свој народ. А пуна су им уста критике на бивше југославенске главаре и комунисте. Чак нису у стању да постогну да нас не избацују из устава по ФБиХ кантонима, гдје су римо-католици већина и гдје се и даље наставља прогон Срба као да смо и даље у НДХ.

А они са пуним правом и јасно и гласно траже да се рјеши хрвацко питање. Србе ће избацивати одакле стигну, али ће они са поносом да траже за себе некаква права јер су они као носиоци “еуропске културе”, културе Аушвица, Дахауа, Матхаузена, кристалних ноћију, Јасеноваца, Јадовних и да не набрајам даље.

Пошто су Хрвати углавном под управом Ватикана и веома га слушају и слиједе његову политику, најбоље је да рјешавамо њихово питање по светој књизи Библији.

У Библији у “Другој књиги Мојсијевој”, глава 21.22, пише како би могли ријешити хрвацко питање у БиХ. На исти начин како су они ријечили србско питање у својој матици Хрвацкој. Да их избацимо из устава као конститутивни народ и да буду национална мањина. Бибија је јасна и прецизна:

А можемо и нешто блаже како пише у истој књизи у “Јеванђељу по Матеју”, глава 5.6 :

Дакле, они ће нас Србе да избацују и даље из свих устава, закона и правила и да нас све више и више утамањују и своде на небитност, а ми ћемо по хришћанском учењу да им у томе свесрдно помажемо па ћемо када нас они избаце из једног устава, да се сами избацимо из устава у два кантона, а када нас прогласе националном мањином у једном ентитету, ми ћемо сами себе прогласити националном мањином у два ентитета. Па када крену да нам отимају кућу, ми ћемо им сами давати и окућницу и њиву и ливаде и шуму и све што имамо. Томе нас поучавају у Библији, а ми је се држимо као пијан плота. А нико да се запита зашто није ово обрнуто, па да буде у нашу корист, а не у нашу штету.


Који курац ће нам све то када ми Срби не живимо на Земљи и не треба нам ништа од ичега, дођите и шамарајте нас до миле воље ми ћемо вам још давати да нас бијете и по мјестима која сте случајно прескочили, све са себе ћемо вам дати, можемо ми и гологузи у ритама као Исус да живимо, садистички се иживљавајте на нама јер смо ми мазохисти, а ви и не слутите да ми уопште на патимо што нас мрцварите.

Само стрепим од тренутка да не почнемо и ми Срби уживати у свом мучењу скупа са нашим мучитељима.