Прочитај ми чланак

РАДУЛОВИЋ: Вучић је победив, неће поднети други круг

0

Ниш -- Председнички кандидат и лидер покрета "Доста је било" Саша Радуловић истакао је у Нишу да је Александар Вучић победив на предстојећим изборима.

Како каже, за то је потребна велика излазност грађана.

Sasa Radulovic,ministar privrede u Vladi Srbije
Beograd:12.11.2013.
foto;Aleksa Stankovic intervju

„Уколико дођемо до другог круга, а радимо на томе да подигнемо излазност, Вучић неће моћи психички да поднесе да је ушао у други круг и распашће се као кула од карата“, рекао је Радуловић на конференцији за новинаре.

Радуловић је рекао да се укључио у трку за председника, јер су кампање двојице опозиционих кандидата биле „бледе“ и са малом излазношћу грађана.

„Били смо суочени са губитком избора у првом кругу. Подигли смо енергију целе кампање и надамо се да ћемо до 2. априла успети да значајно подигнемо излазност“, рекао је Радуловић.

Он је казао да подржава и кандидатуру за председника Белог Прелетачевића јер би на изборе изашао велики број апстинената који су се разочарали у политику.

„Уколико Вук Јеремић или Саша Јанковић буду ушли у други круг, безрезервно ћу их подржати. Исто то очекујем и од њих уколико ја уђем у други круг“, нагласио је Радуловић.

Према његовим речима предстојећи избори представљају заправо референдум за или против Вучића, као што су избори 5. октобра представљали референдум за или против Милошевића.

Радуловић је казао да би његова победа на изборима значила увођење реда у државу и заустављање партијског запошљавања.

Он је оценио да последња масовна хапшења у нашој земљи служе да би премијер Александар Вучић могао да ослободи велике финансијере и људе који су му политички пријатељи за оно што се дешавало у претходном периоду.

„То све служи да би се прикрило да су пуштени на слободу Станко Суботић и Богољуб Карић, а да је Млађан Динкић ослобођен свих оптужби и сада је у Вучићевом кабинету саветник за арапске послове“, изјавио је Радуловић.

Вучић је, додао је Радуловић, само медијски борац против корупције.