Прочитај ми чланак

РАДУЛОВИЋ ТВРДИ: Пола политичара у Србији купио је Вучић, а пола Ђилас

0

Саша Радуловић, председник странке Доста је било, на трибини у Јагодини присутнима је објаснио када и како ће доћи до промене власти у Србији:

– Најбоље је да се свака странка држи политике коју заступа. Да се праве принципијалне коалиције, које су идеолошки и програмски сродне, а не да имамо савез ЕУ фанатика и ЕУ скептика заједно у једном савезу. Према томе на изборима треба ићи са сродним политичким опцијама.

Такође, треба водити рачуна, када се изађе на изборе да се пређе цензус, а то је могуђе једино ако ограничимо крађу гласова од стране власти јер се краду сви избори. На свим изборима, од увођења вишестраначја, па до данас, краду се гласови и застрашују људи, а ова (Вучићева) власт је најуспешнија у томе.

Једини начин, да се то не деси, јесте да се ограничи број гласова коју власт може да покраде, закључује Радуловић у свом говору где је објашњавао како једино може опозиција, да смени актуелни режим Александра Вучића у Србији.

А шта је у вези куповине политичара у Србији рекао први човек ДЈБ, послушајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.